Bornholmerfotografen

KONTAKT MIG

Jeg er aldrig længere væk, end at et telefonopkald eller en e-mail kan nå mig meget hurtigt. Og med en lokal forankring på Bornholm kan vi nemt mødes for at tale om eventuelle opgaver - eller hvis du gerne vil se mit udvalg af indrammede billeder - og måske tage herfra med et billede eller to under armen?

Over 30 års erfaring og ekspertise

RETURRET

Ved bestilling af kunst- og naturfotos gøres der opmærksom på at den sædvanlige returret på 14 dage, som ellers er almindelig ved køb i internetbaserede butikker, bortfalder idet hvert billede(r) produceres når bestillingen er afgivet, og ikke to billeder er ens. Desuden vil jeg gøre opmærksom på, at der kan forekomme farveforskelle mellem de farver du ser på din skærm her på hjemmesiden, og de farver du oplever på det færdige billede. Det skyldes de tekniske forskelle hvorunder farverne gengives på skærm og på papir.


Desuden skal jeg påpege at papir er et levende materiale, der både kan og vil ændres en smule med skiftende temperatur og luftfugtighed. Det kan blandt andet give sig udtryk i at papiret folder en smule - men det retter sig som regel efter et par dage i de nye omgivelser.