Bornholmerfotografen

MØD KULTUREN PÅ BORNHOLM

Bornholms Kulturuge er en årligt tilbagevendende festival med alsidige og intense kulturoplevelser på hele øen. Hver sensommer siden 2001 har klippeøen budt velkommen til en uge fyldt med et hav af begivenheder.

Under Bornholms Kulturuge 2024 kan du finde mig - sammen med et stort udvalg af mine fotografier fra Bornholm - i Tejn Medborgerhus. Her holdes åbent i tidsrummet 11:00 - 17:00 fra og med fredag den 13. til og med søndag den 22. september i år. På gensyn - men der er kun adgang med synlig kulturuge-badge! Til gengæld er der så fri adgang - og den er handikapvenlig.

I kan opleve Bornholms særegne historie og kulturhistorie, kunsthåndværk i verdensklasse, teater og scenekunst på små og meget forskellige scener, billedkunst, musik i mange genrer – både klassisk og rytmisk, madkultur, hvor Bornholm virkelig har sat sit aftryk, en litteraturfestival med både bornholmske og andre danske forfattere og sidst men ikke mindst, så kan I opleve den helt unikke bornholmske natur.

Bornholms Kulturuge giver jer både underholdning og fordybelse - gensyn og ny viden. I får et udpluk af alt det bedste, Bornholm har - og gerne deler med sine gæster.

Deltag i guidede ture og byvandringer med professionelle formidlere, der hver især brænder for deres emne, besøg kunsthåndværkerne, som er berømte langt ud over landets grænser, kom til forestillinger de mest uventede steder, oplev billedkunst og mød kunstnere, lyt til musik, der bliver skabt netop til kulturugen, smag på Bornholm og besøg vores spændende fødevareproducenter, kom i dialog med tidens forfattere og sidst men ikke mindst, nyd den afvekslende natur, hjulpet på vej af lokale, der kender de mest spændende steder.

Det hele inviterer til et intenst samvær i kulturens tegn. Et perfekt oplæg til kulturelle oplevelser for hele familien, en parferie eller en tur med vennerne til Bornholm – oplev det gode liv på solskinsøen.

For at gøre det hele lidt nemmere og mere overskueligt er kulturugen inddelt, så der er ekstra fokus på en enkelt by en bestemt dag i løbet af kulturugen. På den måde håber vi også, at I får lejlighed til at komme rundt og opleve mest muligt af øen. Samtidig har vi opdelt de mange aktiviteter efter deres indhold, så de indgår i forskellige kulturspor. Det gør det nemmere for jer at følge lige netop jeres specielle interesser.

Velkommen til en unik oplevelse, hvor du kan komme tæt på kunstnerne og kulturen på Bornholm.

Kilde: https://bornholmskulturuge.dk/