Bornholmerfotografen

Bornholm kommer til Hillerød 2021

I weekenden 4.-5. december deltager Bornholmerfotografen i det store arrangement "Bornholm kommer til Hillerød", som arrangeres af Royal Stage i Hillerød. Tidligere var det i form af et skib, som lagde til i Køge Havn, men de seneste år har arrangementet altså haft fast grund under fødderne.

Det er alletiders mulighed for at købe julegaver, der er anderledes på den gode måde, og/eller forkæle dine smagsløg. For når Bornholm kommer til Hillerød, så kan du se, smage og dufte øen, fortæller direktør Carsten Larsen, Royal Stage.


Det er fjerde gang – afbrudt af corona sidste år – at Royal Stage i Hillerød flytter en del af Bornholm til Sjælland; i år i weekenden 4.-5. december.

Deltagerlisten er ikke lukket endnu, men der er foreløbig op mod 40 udstillere, som både er spændende og vidtspændende:


I årtier har Bornholm været kendt for kunsthåndværk, men de senere år har der været turbo på udviklingen af fødevarer. Bornholm har en anden terroir, kombinationen af jordbund og klima, som gør, at bornholmske produkter smager helt anderledes, fortæller Carsten Larsen.


Blandt fødevarerene finder du eksempelvis kød, røgede fisk, ost, marmelade, chokolade, karameller, brød og snaps.

Bornholm er også kendt for de mange kunsthåndværkere, og i boderne kan du eksempelvis se glaskunst, keramik, træ- og fotokunst.


Bornholm kommer til Hillerød

Åbningstider

  • 4. og 5. december 2021
  • lørdag 10-17 og søndag 10-16

 

Entre

  • Forsalg: 40 kr. ekskl. gebyr
  • I døren: 50 kr.
  • Børn under 10 år kommer gratis ind ifølge med en voksen.